LS Service Vinduepolering ApS

Rengøring af solceller

Få mere i udbytte af dine solceller med en rengøring

Professionel rengøring af dine solceller

Hos LS Service kan du ikke kun få vasket dine vinduer. Vi tilbyder også rengøring af dine solceller, så du får størst muligt udbytte af dem. Vi arbejder professionelt, og vores medarbejdere kan deres håndværk. Det er din garanti for et godt resultat.

Få et tilbud på rengøring af dine solceller

Rens og rengøring af solceller

Solcellepaneler bliver snavsede, og det medfører store fald i udbyttet fra solcelleanlægget. Når anlægget bliver rengjort regelmæssigt, kan du opnå op til 30 procent højere udbytte af det.

Som erhvervskunde hos LS Service kan du få en abonnementsordning til rengøring af dine solceller. Vi kommer to gange om året (forår og efterår), eller efter behov, og leverer et professionelt resultat, så du får så meget ud af dine solceller som muligt.

Vi bruger et system, der sikrer optimal tilgængelighed, uden brug af stige, lift eller kran. Systemet har også en meget høj rengøringseffekt, og udbyttet fra solcelleanlægget stiger allerede under rengøringen.

Skal vi øge dine solcellers effekt?

Vi tilbyder

  • Professionel rengøring af solcelleanlæg.
  • Abonnementsordning og besked om, hvornår vi kommer og udfører opgaven.

Kontakt os for et tilbud på rengøring af dine solceller

Vi løser opgaver i Jylland, på Fyn og Sjælland. Vi kan vores håndværk, og vi løser alle opgaver professionelt og i høj kvalitet. Vi ser frem til at høre fra dig.
LS Service Vinduepolering ApS

LS Service Vinduespolering ApS 
Spettrupvej 7B,
8722 Hedensted 

CVR: 37828033

LS Service Vinduespolering ApS