LS Service Vinduepolering ApS

Få vasket dine vinduer udvendigt

Professionel vinduespudsning til erhvervskunder i Jylland, på Fyn og Sjælland

Få vasket dine vinduer af en professionel vinduespudser

Få pudset dine vinduer af en professionel vinduespudser. Vi vasker vinduer i Jylland, på Fyn og Sjælland og sørger for at holde dine vinduer rene og pæne med individuelle erhvervsaftaler.

Hos LS Service har vi mange års erfaring med at servicere erhvervskunder, og vi pudser og polerer vinduer i både butikker, kontorbygninger, virksomheder, boligforeninger og andre former for erhvervsejendomme.

Skal du have vasket vinduer i en høj bygning, kan vi også løse den opgave, enten med lift, kran eller rappelling. Vi sørger for at have alle tilladelser på plads, og vi garanterer for vores medarbejderes sikkerhed, når de arbejder i højden.

Har du vinduerne, har vi med andre ord grej og ekspertise til at vaske dem og sikre et pletfrit resultat uden striber. Hver gang.

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning

Vi pudser din erhvervsejendoms vinduer udvendigt

Hos LS Service er ingen opgave for stor, når det kommer til udendørs vinduesvask.

Vi pudser vinduer helt op til himlen – og vi sørger naturligvis for, at alle tilladelser er i hus, og at sikkerheden er i orden.

Som erhvervskunde tilbyder vi dig en fast erhvervsaftale - og du vælger selv, hvor ofte vi skal pudse dine vinduer.

Med LS Service får du

  • En fast, individuel erhvervsaftale – du vælger selv, hvor ofte, vi skal pudse dine vinduer.
  • Årlig oversigt over, hvornår vores vinduespudser kommer.
  • Skal vi bruge lift eller kran til vinduespudsningen, sørger vi for al forarbejde og tilladelser, inklusive kontakt til ingeniører, vejmyndigheder og andre relevante myndigheder.
  • Kvalitet, service og erfaring – vi har pudset vinduer i mere end 58 år og har stor erfaring i at servicere erhvervslivet.
Skal vi vaske dine vinduer?

Få et tilbud

Skriv til os på info@ls-service.dk, eller ring på 40 59 53 01. Så kommer vi ud og ser på dine vinduer og vurderer opgavens omfang.

Herefter laver vi et tilbud, som du modtager inden for en uge.

Kontakt os

Kontakt os og få et tilbud på din vinduesvask

Vores dygtige vinduespudsere løser opgaver i Jylland, på Fyn og Sjælland. Vi kan vores håndværk, og vi løser alle opgaver professionelt og i høj kvalitet. Vi ser frem til at høre fra dig.
LS Service Vinduepolering ApS

LS Service Vinduespolering ApS 
Spettrupvej 7B,
8722 Hedensted 

CVR: 37828033

LS Service Vinduespolering ApS