LS Service Vinduepolering ApS

Vinduesvask i højden

Professionel vinduespudsning i højden til erhvervskunder i Jylland, på Fyn og Sjælland

LS Service tilbyder vask af vinduer i etagebygninger og højhuse

Hos LS Service er vi specialiserede i udvendig vinduesvask, og vi kan vaske vinduer helt op til himlen med lift, kran eller rappelling.

Vi sørger for at have alle tilladelser på plads og sikkerheden i orden, inden vi går i gang med at pudse dine vinduer i højden.

Ingen opgave er for stor eller speciel, og med mere end 58 års erfaring er vi din rette vinduespudser til opgaver i højden. LS Service er din garanti for god service, en pålidelig vinduespudser, kvalitet i arbejdet og bred erfaring.

Skal vi vaske dine vinduer i højden?

Med LS Service får du

  • Vinduespudsning i høj kvalitet – uanset hvor højt vinduerne sidder.
  • Udvidet service. Vi sørger for, at der er styr på alle tilladelser og tager kontakt til relevante myndigheder, når veje eller andet skal lukkes af eller et område skal afspærres.
  • Sikkerhed. Vi er professionelle vinduespudsere, og vi tager vores medarbejderes sikkerhed meget alvorligt. Det betyder, at vi ikke vasker nogen vinduer, før vi er 100 procent sikre på, at alt er, som det skal være - og vi har erfaringen til at vide, hvornår det er.
  • En fast, individuel aftale, der er skræddersyet til dig og din ejendoms behov for vinduespolering.
Få et uforpligtende tilbud på din vinduesvask

Få et tilbud

Kontakt os i dag, så laver vi en aftale om at komme ud og se på din opgave. Vi sender et tilbud på opgaven inden for en uge.

Få et tilbud inden for en uge

Vi glæder os til at høre fra dig

Vores dygtige vinduespudsere løser opgaver i Jylland, på Fyn og Sjælland. Vi kan vores håndværk, og vi løser alle opgaver professionelt og i høj kvalitet.
LS Service Vinduepolering ApS

LS Service Vinduespolering ApS 
Spettrupvej 7B,
8722 Hedensted 

CVR: 37828033

LS Service Vinduespolering ApS